30 декември 2010

One2one, Моделино, Skovin & Прима Лек

Штотуку го завршив можеби најкомплицираниот објект во Битола. Особено сум горд на оградата која е иста како оригиналот!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

20 декември 2010

Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“

Поднесена за одобрување е и универзитетската библиотека „Св. Климент Охридски“, се чека на прифаќање.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

09 декември 2010

08 декември 2010

Спортска сала „Младост“

Конечно е готова и спортската сала „Младост“.

Photobucket

Photobucket

Драгстор „Слатка Тајна“

Готова и прифатена е и куќата во која порано беа сместени драгсторот „Слатка Тајна“, како и движењето за околината „Молика“:

Photobucket

Следна е куќата во која беше сместен Германос, но таа е цел лавиринт, и ќе оди малку потешко.

Terranova

Следен е бутикот на Теранова.

Photobucket

Со тоа, готова една цела линија на Широк Сокак, и изгледа вака:

Photobucket

Пеко, би-ба-би, кафе Гламур

Следна е куќата во која се сместени кафулето Glamour, продавницата за чевли и спортска опрема Peko, како и бутикот би-ба-би.

Photobucket

Казината Аpex и Аstra club

По подолго неажурирање на овој блог, решив да ги покажам најскорешните новини во 3d Битола.

Најпрво, куќата на градскиот хор и оркестар, на казиното Apex и Apex club:

Photobucket