08 декември 2010

Драгстор „Слатка Тајна“

Готова и прифатена е и куќата во која порано беа сместени драгсторот „Слатка Тајна“, како и движењето за околината „Молика“:

Photobucket

Следна е куќата во која беше сместен Германос, но таа е цел лавиринт, и ќе оди малку потешко.

Нема коментари:

Објави коментар