30 декември 2010

One2one, Моделино, Skovin & Прима Лек

Штотуку го завршив можеби најкомплицираниот објект во Битола. Особено сум горд на оградата која е иста како оригиналот!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Нема коментари:

Објави коментар