20 декември 2010

Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“

Поднесена за одобрување е и универзитетската библиотека „Св. Климент Охридски“, се чека на прифаќање.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Нема коментари:

Објави коментар