08 декември 2010

Пеко, би-ба-би, кафе Гламур

Следна е куќата во која се сместени кафулето Glamour, продавницата за чевли и спортска опрема Peko, како и бутикот би-ба-би.

Photobucket

Нема коментари:

Објави коментар