08 декември 2010

Казината Аpex и Аstra club

По подолго неажурирање на овој блог, решив да ги покажам најскорешните новини во 3d Битола.

Најпрво, куќата на градскиот хор и оркестар, на казиното Apex и Apex club:

Photobucket

Нема коментари:

Објави коментар