04 август 2010

Католичка црква „Пресвето Срце Исусово“

Вчера беше подигнат моделот на католичката црква „Пресвето Срце Исусово“ и се чека на одобрување од тимот на Google. Со таа црква всушност започна моделирањето на целиот Широк Сокак. Еве неколку слики од екранот:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Нема коментари:

Објави коментар