01 август 2010

Воени кули на улица Партизанска

Вчера ги подигнав двете воени кули на ул. Партизанска спроти поранешната касарна. Моделите се воглавно исти, со таа разлика што кулата со адреса ул. Партизанска бр. 22 има балкони од двете страни, додека пак кулата со адреса ул. Партизанска бр. 20 нема. Исто така, натписите над влезовите се различни. Еве како тоа изгледа во Google Earth:

Photobucket

Photobucket

Еве два рендера од кулата со адреса ул. Партизанска бр. 22. Едниот рендер е од влезот на кулата, а другиот е од целата кула.

ВНИМАНИЕ: Сликите се тешки по 7 MB, па сите со послаба врска да не кликаат на нив.


Photobucket


Photobucket


*рендерите се направени со помош на Podium приклучокот (plugin) за SketchUp.Нема коментари:

Објави коментар