04 август 2010

Порта Џез, Симбол, Малиот Принц и ОК

После вчерашниот модел на католичката црква, денес решив да тргнам со ред и да почнам да го правам цел Широк Сокак. Следна мета беше објектот веднаш до католичката црква во кој се сместени кафулињата Порта Џез и Симбол, како и интернет кафето ОК и школата за странски јазици и компјутери Малиот Принц.

Еве како излезе:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Нема коментари:

Објави коментар