02 јануари 2011

Principe & Famous

Ете ја куќата во која живеела Елена, првата љубов на Кемал Ататурк, поранешен Отекс и Групо Фиори.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Нема коментари:

Објави коментар