20 август 2010

Ин, Краш, DHL и Васидора

После голем одмор од работа поради неверојатните горештини, штотуку го завршив моделот на Ин, Краш, DHL и Васидора, па еве како излезе:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Следен објект на ред во редицава е Хотел Македонија.

Нема коментари:

Објави коментар