24 август 2010

Хотел Македонија

Објектот на Хотел Македонија го завршив релативно брзо, а да не беа огромните горештини можеби можеше да биде готов и побрзо. Сметам дека конечниот изглед реално ја отсликува запуштеноста на објектот. За жал и тој објект се наоѓа во низата на Широк Сокак, и и тој ќе си добие место во Google Earth.

Ова беше четврт објект на Широк Сокак, а се надевам дека до Нова Година ќе успеам да нацртам барем уште три пати по толку од оваа страна на Корзото.

Еве како испадна:

Photobucket

Photobucket

PhotobucketИ за крај, еден неизоставлив детал за разлика од многубројните реклами со кои е нашарана зградава кои намерно не ги вметнав:


Photobucket

Нема коментари:

Објави коментар