01 август 2010

Магаза

Два рендера од Магазата во Битола.

ВНИМАНИЕ: Сликите се над 5 MB, па сите вие со послаба интернет врска не кликајте на нив.


Photobucket


Photobucket

На паното пишува:

НУ Завод и Музеј - Битола
Магаза

*рендерите се направени со помош на Podium приклучокот (plugin) за SketchUp.

Нема коментари:

Објави коментар