01 август 2010

Магнолија

Пред околу 2 недели беше прифатена зградата Магнолија, или подобро кажано зградата на рускиот почесен конзулат, зградата на кафеаната грне, зградата на поранешната австриска библиотека, и на многу други работи.

Еве како тоа изгледа во Google Earth:

Photobucket

Photobucket

PhotobucketА еве и еден рендер од балконот и од оградата чија .png датотека (file) рачно ја нацртав и е идентична со таа на самиот објект.

ВНИМАНИЕ: Сликата зафаќа 8 MB, па за тие со послаба врска не препорачувам кликање на неа.


Photobucket


*рендерот е направен со помош на Podium приклучокот (plugin) за SketchUp.

Нема коментари:

Објави коментар