01 август 2010

Јарбол во градскиот парк

Овој модел беше прифатен пред околу две недели, и иако е физички ситен (барем во Google Earth), сепак е многу вреден, и затоа решив да постирам рендери од јарболот висок 24,5 метри, со знаме со димензии осум на четири метри:

ВНИМАНИЕ: Сликите се големи по 6,5 MB, па за тие со послаба врска не препорачувам кликање на сликите.

Photobucket


Photobucket


Бонус: Еве како тоа изгледа во Скопје покрај камениот мост (исто така мое дело):


Photobucket


За колекцијата со сите јарболи низ нашата држава моментално поставени во Google Earth, следете ја следнава врска:

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/cldetails?mid=8027c2bdf28795a8fcd938f1dee0ef9b

----------------

НАПОМЕНА: Доколку јазикот избран во 3D warehouse ви е англиски, тогаш сите имиња на моделите и колекциите ќе ви се прикажуваат на англиски. Доколку изберете некој друг јазик, тогаш сите имиња ќе бидат на македонски (за жал македонскиот како јазик за интерфејсот моментално не е достапен).

Нема коментари:

Објави коментар