01 август 2010

Стадион под Тумбе Кафе

Штотуку беше прифатен стадионот под Тумбе Кафе од страна на Google 3D Warehouse тимот, и веќе се прикажува во Google Earth. Поради големината на текстурите (заборавив да ги компресирам), го поделив моделот на две датотеки.


Еве неколку слики од екранот (screenshots) од Google Earth:

Photobucket

Photobucket

Photobucket
А еве неколку рендери од двете трибини

ВНИМАНИЕ: Сликите се по околу 8 ΜΒ секоја, па на тие со послаба врска не им препорачувам да кликаат на сликите :

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket


*рендерите се правени со помош на Podium приклучокот (plugin) за SketchUp.

Нема коментари:

Објави коментар